JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео
In
(06-1) 619-8321

A Bio-Science Kft. meghívja Önt az alábbi Promega tudományos előadásra az MTA Biologikum-Analitikai Munkabizottság és az MKE Biologikum-Analitikai Szakcsoport ülésén:

 

Tools for Bioassays in Biologic Drug Development

Előadó: Dr. Axel Johann, Promega Germany, Product Manager

 

A rendezvény helyszíne: Richter Gedeon Nyrt. Üdülője, 8636 Balatonszemes, Munkácsy Mihály u. 1.

A kétnapos rendezvény időpontja: 2016. május 26-27. 

  

           

Legyen részese Ön is a Promega szakmai előadásának, mely áttekintést ad a biológiai eredetű gyógyszerek fejlesztéséhez kínált legújabb Promega technológiákról.

A biologikumok, azon belül is az antitest-alapú gyógyszerek fejlesztéséhez szükség van olyan biolumineszcens sejtes és funkcionális esszékre, melyek jól tükrözik a gyógyszerek hatásmechanizmusát. Említésre kerül többek között a Promega által kifejlesztett innovatív biolumineszcens riporter bioesszé (ADCC and ADCP), mely időközben arany standarddá vált a Fcγ-receptoron keresztüli sejtválasz monitorozásában.

Szó esik majd a madisoni gyártó legújabb immunológiai ún. checkpoint esszéiről is (PD-/PD-L1, CTLA-4, T-sejt aktiváció).

Beszámolunk még az antitest screening-hez használható újfajta pH-reaktív festékekről, továbbá riporter vektorokról és áttekintést adunk a fehérje-karakterizációhoz nélkülözhetetlen tömegspektrometriás enzimekről is.

Nem marad említés nélkül természetesen a Promega legújabb lumineszcens protein-komplementációs technológiája, a NanoBit, melyet 2015-ben a Scientist magazin az év 10 legjobb innovációja közé választott. 

 

Várjuk Önöket az előadáson, illetve a rendezvény helyszínén standunkon is!

 

üdvözlettel

a Bio-Science Kft csapata

 

VISSZA

blue down arrowForgalmazott termékeink gyártói - keressen gyártó szerint a logóra kattintva