JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео
(06-1) 463-5077
E-mail
Beckman Coulter

Vi-Cell MetaFLEX

Bioanalitikum elemző készülék kis mintamennyiségekhez
Vi-Cell MetaFLEX a nagyléptékű sejttenyésztéshez is.

ÁRAJÁNLATOT, INFORMÁCIÓT KÉREK!

 

Vi-CELL Metaflex - gyors, alacsony minta térfogat elemzésére alkalmas bioanalitikum elemző készüléket.

A Vi-Cell Metaflex biokémiai elemző készülék mikro és nagyléptékű sejt-tenyészetekhez egyaránt alkalmas.  Gyors, pontos bioanalitikai elemzést biztosít (pH, pO2, pCO2, glükóz, laktóz, elektrolitok és más paraméterekhez). A kompakt és megbízható Vi-CELL Metaflex célja, hogy működőképes legyen naponta több, mint 22 órán keresztül, mintánként kevesebb, mint 60 másodperces átfutási idővel.

A készülék lelke a szenzor-kazetta. Az érzékelő vastagréteg technológiával készül - többrétegű kerámia lap, mikroelektródák és membránok együttese; egy miniatürizált hagyományos elektróda. Ez eredményezi a rövidebb mérési időt, és a kisebb mintamennyiséget.

Az eszköz akár 2000 mérési eredményt képes tárolni, a mintavételezés egy automata mintavevő kar segítségével történik fecskendőből, csőből, mikrocentrifuga vagy Vi-CELL mintatároló csőből. Tesztelés gyors és intuitív. Nincs más fogyóeszközre szükség, mint a szenzor kazetta és a reagens csomag. A reagens csomagban reagensek, mosóoldatok, QC kontrol anyagok és hulladékgyűjtő található. A mérési feladat csupán az új kazetta és a fogyóanyagok behelyezésére egyszerűsödik. A Vi-CELL Metaflex minőségirányítási rendszer automatikusan mér a három dedikált QC oldat alapján, feltárja és kijavítja a hibákat, és kizár minden paramétert, amely hibásan befolyásolja minőségellenőrzést.

 

 

Videók, ismertetők
Újdonság
Újdonság

blue down arrowForgalmazott termékeink gyártói