JM Modern HikaShop - шаблон joomla Видео
(06-1) 619-8321

Tisztelt Partnerünk!

Engedjék meg, hogy meghívjuk Önöket a Fluxion Biosciences szakmai webinar-jára, címe:

High throughput screening and sodium channel modulation analysis with the IonFlux Mercury!

Előadója Dr. Lukács Péter, az Eötvös Loránd Tudomány- egyetem Biokémiai Tanszékének kutatója.

Cégünk kollegát keres 
TERMÉKMENEDZSER 
munkakörre
MOLEKULÁRIS BIOLÓGIA SZAKTERÜLETRE 

Tisztelt Partnerünk!

Az Integrated DNA Techno-logies™ ismét elsőként volt képes reagálni a koronavírus gyors terjedésével járó megnövekedett vizsgálati igényekre.

Gyáruk a múlt héten már 700 000 tesztet gyártott a COVID-19 fertőzés kimutatására és a hét végére 1,5 milliót tervez legyártani!

Oldalukon külön felületen rendelhetők meg a koronavírus detektálásához és a vakcinafejlesztéshez tartozó reagensek: https://eu.idtdna.com/pages/landing/coronavirus-research-reagents

A hírről bővebben pedig az alábbi linken olvashat: https://eu.desmoinesregister.com/story/news/2020/03/07/iowa-biotech-firm-says-has-produced-enough-coronavirus-tests-700-000/4980264002/?fbclid=IwAR2Wexj-vy9iQ7W6VMzZ02zAy5U15Ab02qGnU5uZ8sHLCbPgOe9H5USsu_U

Amennyiben kérdése lenne az IDT termékeivel kapcsolatban, keresse bátran Nagy Nándor termékmenedzser ( +36 30 256 88 26 ; ), vagy Babai Réka termékfelelős (+36 30 257 6230 ; ) kollégáinkat!

 

 

 

 

Tisztelt Partnerünk!

 

A koronavírus rohamos terjedésére elsőként reagálva az Integrated DNA Technologies (IDT)  lehetőséget biztosít arra, hogy az amerikai Centers for Disease Control and Prevention (CDC) által tervezett RT-PCR assay-k segítségével gyorsan és hatékonyan detektálhassák a vírust. Ezenfelül az IDT segítséget nyújt a vakcina fejlesztéshez is eBlocks™, gBlocks™ génfragmensek és szintetikus gén termékeikkel, így kiküszöbölve, hogy élő, potenciálisan veszélyes patogénekkel kelljen dolgozni, valamint jelentősen lecsökkenti a DNS fragmentumok klónozásához szükséges időt.

Az IDT az alábbi linken (https://eu.idtdna.com/pages/landing/coronavirus-research-reagents) előrendeléseket feldolgoz, melyeket a jövő héttől kezdődően fognak szállítani.

Kedves Partnerünk!

 

Most érdemes kedvezményes áron mindazt beszereznie, amire laborjában szüksége lehet!

 

Őszi akciónk keretében rendkívül kedvező áron juthat hozzá laboratóriumi asztali centrifugához; Nanodrop spektrofotométerhez; Thermo F1 pipettákhoz, pipettahegyekhez; kesztyűkhöz; ultramélyhűtőbe rekeszekhez; 728 literes ultramélyhűtőhöz raktárról, Oligokhoz, oPool oligokhoz és még sok egyéb termékünkhöz.

 

A kedvezményes árakat csak az akcióra való hivatkozással lehetséges érvényesíteni, kérjük, hogy megrendeléskor utaljon a „BIO-OSZI AKCIO 2019” kódra!

 

Érdemes egy kis időt eltölteni az újdonságaink megismerésével is, remélve, hogy tervezett beruházásaikhoz ötleteket nyújtunk!

Sikeres szemezgetést!

 

Kedvezményes ajánlatainkról bővebben ITT olvashat!

Tisztelt Partnerünk!

 

Örömmel jelentjük be, hogy ezentúl nem kell a Bio-Science Kft-t külön megkeresni IDT (oligo) árajánlatkérés céljából.

Mostantól az IDT honlapján kell elkészítenie saját árajánlatát, mely a portálon automatikusan generált, cégünk áraival megegyező, hivatalos árajánlat. Tehát tőlünk nem kell külön árajánlatot kérnie, megkönnyítve és meggyorsítva a munkafolyamatot.

 

Az ajánlatkészítés útmutatója az alábbi link alatt olvasható:

IDT árajánlatkérés ONLINE

 

Amennyiben továbbra is kérdése lenne a folyamattal kapcsolatban, keresse Babai Réka kolléganőnket ( vagy +36 30 257 6230)!

Köszönjük az eddigi közös munkát és bízunk a további együttműködésben!

 

 

blue down arrowForgalmazott termékeink gyártói